NAJVAŽNIJE OD SVEGA: UGODNI, DRUŠTVENI I KULTURNI DOMAĆINI

www.apartmani-razanj.com

 

RAŽANJ je malo turističko naselje sjeverne Dalmacije smješteno između Primoštena i Rogoznice, a od Šibenika ga dijeli 30 km. Ovo tradicionalno ribarsko mjesto iskoristilo je prednosti lijepe obale sa stjenovitim plažama pa u obiteljskim kućama i pansionima rado odsjedaju gosti željni mira.

Budući da u Ražnju nema urbanih sadržaja, a prva se banka, pošta i ljekarna nalaze u 15 km udaljenom Primoštenu, dok su ugostiteljski objekti u obližnjoj Rogoznici, Ražanj je ideano odredište za ljubitelje gotovo nedirnute prirode.

Čisto more udaljeno od hotelskih naselja i kampova pogoduje vodenim sportovima, a pred kućama se nalaze mala betonirana mula. Ovdje se zaista možete odmoriti i uživati u večernjim šetnjama izvan samog naselja.

 

Mjesto Ražanj se sastoji od više uvala i predjela (Varoš, Stivašnica, Kalebova Luka,...). U centru mjesta, se nalaze dvije trgovine, caffe bar, i restoran, dok se još jedan restoran i trgovina nalaze u Dražici.Trgovine su dobro opremljene i rade cijeli dan od 7 do 24.

U mjestu postoji Turist biro, tako da tamo možete dobiti dodatne informacije o povijesti mjesta, te turističkoj ponudi i aktivnostima. Također tu možete promijeniti vašu valutu u hrvatske kune.

   
       
     

 

početna

o ražnju

smještaj

rezervacija

vremenska prognoza

foto galerija

kako doći

 izleti

Ljiljana i Ivica Soldić | apartmani SOLDIĆ

Ražanj | Rogoznica | Primošten | Šibenik | Hrvatska

gsm: + 385 98 453 851  | gsm: + 385 91 523 0676
e-mail: ivica.soldic@apartmani-razanj.com

design by keli

 © 2019 apartmani RAŽANJ  Sva prava zadržana