NAJVAŽNIJE OD SVEGA: UGODNI, DRUŠTVENI I KULTURNI DOMAĆINI

www.apartmani-razanj.com

  Ukoliko Vam je potreban predah od kupanja savjetujemo Vam da posjetite neke od turističkih atrakcija koje se nalaze u našoj blizini.  
 

Šibenik

Šibenčani su se s mnogo muke trebali umetnuti među one gradove koji su se nanizali duž jadranske obale, poput nekoliko zrna perli na dugačkoj kolajni, baštineći civitet još od antičkih vremena, preživjevši slom rimske civilizacije.

...opširnije

 
 

Primošten

Primošten je jedno od najpoznatijih turističkih središta Dalmacije (organizirani se turizam razvija od 60-ih godina) te jedno od najslikovitijih malih mjesta na Jadranu, s mnoštvom karakterističnih uskih uličica u staroj jezgri na brdovitu poluotočiću.

...opširnije

 
 

Rogoznica

Kako u Rogoznici ima mnogo ribara, uvijek se može kupiti svježa riba i uživati u domaćim kulinarskim specijalitetima, među kojima se ističe rogoznički brudet.

...opširnije

 
 

Trogir

Trogir je u pravom smislu grad-muzej. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika, umjetničkih djela, izvornih zdanja i lijepih ulica u Trogiru će upoznati raskošnu i slojevitu baštinu - od romaničkoga dvorišta do suvremeno opremljenih interijera.

...opširnije

 
 

Split

Split je ne samo glavno urbano središte Dalmacije nego je i sam česti cilj turista i izletnika. Grad s 1700 godina postojanja uz mnoštvo arheoloških i kulturnih spomenika, među kojima se svakako ističe čuvena Dioklecijanova palača, dio svjetske baštine UNESCO-a

...opširnije

 
 

Krka

je među rijekama hrvatskog krša svakako najčudesnija. Poznata je po brojnim vodopadima, koji su, kao i kod Plitvičkih jezera, nastali taloženjem sedre, posebne vrste vapnenca.

...opširnije

 
 

Kornati

su najrazvedenija otočna skupina cijelog Sredozemlja, a nalaze se u sjevernoj Dalmaciji nedaleko Šibenika. Ovaj pravi labirint mora i kamena sastoji se od oko 140 nenaseljenih otoka, otočića i hridi s površinom od svega sedamdesetak četvornih kilometara.

...opširnije

 
     

 

početna

o ražnju

smještaj

rezervacija

vremenska prognoza

foto galerija

kako doći

 izleti

Ljiljana i Ivica Soldić | apartmani SOLDIĆ

Ražanj | Rogoznica | Primošten | Šibenik | Hrvatska

gsm: + 385 98 453 851  | gsm: + 385 91 523 0676
e-mail: ivica.soldic@apartmani-razanj.com

design by keli

 © 2019 apartmani RAŽANJ  Sva prava zadržana